نتایج مورد انتظار از جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی | هر چند امروزه جهت جراحی زیبایی، برخی محاسبات ریاضی برای تعیین ویژگی های بهینه بینی وجود دارد . اما در همه موارد، اهداف زیبایی مورد نظر بیمار می بایست به عنوان معیارهای اولیه در درمان مورد توجه قرار گیرند. یکی از دلایلی که افراد از عمل بینی گوشتی استفاده می کنند . وجود تضاد بین تصویر شخص از خود و ظاهر واقعی فرد بعد از جراحی است.
به این ترتیب دکتر مجید راستی جراح بینی اصفهان همواره سعی می کند ویژگی های مورد نظر بیمار را در اولویت اصلی خود قرار داده و بر اساس این ویژگی ها عمل زیبایی بینی گوشتی را انجام دهد. هنگام انجام عمل جراحی زیبایی بینی گوشتی، دکتر راستی به بیماران خود استفاده از روش ها و مراقبت بعد از عمل زیبایی بینی را توصیه می کند . که منجر به ایجاد ظاهر طبیعی برای فرد شده و ظاهر غیر عادی پس از درمان برای بیمار ایجاد نشود.
مطالب پیشنهادی و آموزنده دکتر مجید راستی جراح بینی اصفهان :
- پوست ضخیم در جراحی بینی
- تاثیرات افزایش وکاهش وزن بر رینوپلاستی
- استرس قبل جراحی بینی
- داروهای مصرفی پس از جراحی بینی
- درمان اسکار بعد از عمل بینی
- جراحی بینی در ورزشکاران
- جراحی بینی در افراد مسن
- جراح بینی اصفهان دکتر مجید راستی
- دکتر مجید راستی بهترین جراح بینی اصفهان
- تفاوت بینی های استخوانی و گوشتی در جراحی
روش های جراحی بینی گوشتی
بینی گوشتی یک نوع خاص از بینی است که در مقایسه با سایر بخش های بینی، سر گردتر یا پهن تر دارد. به هر حال بسیاری از بیمارانی که عمل جراحی بینی گوشتی را انجام می دهند . در نهایت از ظاهر بینی خود ناراضی هستند و بعضی از بیماران با انجام رینوپلاستی برای بینی با نوک پهن بیان می کنند . ظاهر بینی مورد نظر آنها ایجاد نشده است.
رینوپلاستی برای اصلاح بینی گوشتی
عمل جراحی رینوپلاستی بینی برای جراحی بینی گوشتی نیازمند تغییر شکل دادن غضروف طرفی بینی بیمار است. اما چگونه سر بینی پهن و عریض بیمار به خاطر غضروف طرفی اصلاح شده و یک بینی باریک و مثلثی شکل با ظاهر مناسب برای بیمار ایجاد می شود؟
مشابه سایر انواع مشکلاتی که برای اصلاح آنها از جراحی زیبایی استفاده می شود، روش های متعدد درمانی برای جراح بینی اصفهان با تقبل هزینه عمل بینی گوشتی ، به منظور تغییر شکل بینی گوشتی و اصلاح ظاهر آن وجود دارد که برخی از این روش ها در ادامه توضیح داده شده است.
تکنیک دستکاری سر بینی
یک انتخاب برای اصلاح ظاهر بینی گوشتی و پیشگیری از عوارض عمل بینی گوشتی ، کوچک کردن غضروف پایین در دو طرف بینی است . و به این ترتیب می توان یک بینی کوچکتر برای بیمار ایجاد کرد. این تکنیک رینوپلاستی به نام تکنیک دستکاری سر بینی شناخته می شود . و در آن غضروف اضافی از سر بینی برداشته می شود. در ادامه با جمع کردن پوست سر بینی پس از جراحی، یک ظاهر کوچک و زیبا برای سر بینی فرد ایجاد می شود.
در این شرایط جراح بینی می بایست بخشی از مقدار غضروف طرفی را نگه دارد . تا به این ترتیب حمایت لازم را برای سر بینی ایجاد کند. در صورتی که تکنیک دستکاری سر بینی بیش از حد لازم بر روی یک بیمار استفاده شود . آنگاه غضروف طرفی پایینی باقیمانده به قدری کاهش می یابد . که امکان باز نگه داشتن سوراخ های بینی بیمار وجود نخواهد داشت.
تکنیک تغییر شکل با بخیه
تکنیک دیگر مورد استفاده برای جراحی بینی گوشتی و به خصوص بینی های عریض عبارت از تکنیک تغییر شکل با بخیه است. برای بعضی بیماران که دارای ساختار آناتومی بینی مناسب تر هستند . استفاده از این تکنیک بدون نیاز به دستکاری غضروف بینی می تواند ظاهر بینی گوشتی فرد را اصلاح کند. در بسیاری از موارد رینوپلاستی استفاده از این تکنیک امکان پذیر می باشد. به خاطر اینکه در این حالت نیازی به تغییر ساختار پشتیبان در ناحیه سر بینی وجود ندارد . این تکنیک در مقایسه با سایر تکنیک های عمل جراحی زبیایی بینی از مطلوبیت بیشتری برخوردار است.
تغییر شکل با بخیه برای اصلاح بینی های گوشتی شامل بخیه زدن دائم بافت داخل بینی است. این بخیه ها از نظر تکنیکی به صورتی زده می شوند که می توانند غضروف طرفی پایینی را باریک کنند . و به این ترتیب ظاهر گوشتی بینی اصلاح شده و بهبود پیدا می کند. هنگامی که از این روش به نحو مناسب برای بیمار استفاده شود . می تواند تاثیر قابل توجه بر بهبود ظاهر کلی سر بینی بیمار داشته باشد.
پیوند غضروف سر بینی
یک تکنیک جایگزین برای اصلاح سر بینی گوشتی شامل استفاده از پیوند غضروف به منظور تغییر شکل غضروف طرفی پایینی است. برای بعضی از بیمارانی که عمل جراحی بینی بر روی آنها انجام می شود . غضروف سر بینی به قدری سفت است که نیازمند استفاده از یک تکنیک جراحی پیشرفته تر در مقایسه با تکنیک های دستکاری سر بینی و تغییر شکل با بخیه می باشد.
پیوند در عمل بینی به معنی این است . که یک بخش از غضروف بدن بیمار از یک ناحیه برداشته شده و برای تغییر شکل بینی در ناحیه دیگر استفاده شود. این غضروف معمولاً از تیغه بینی خود بیمار گرفته می شود . اما غضروف گوش و دنده ها نیز می تواند برای اهداف پیوند در رینوپلاستی مورد استفاده قرار گیرد. در مواردی که بینی بیمار گوشتی باشد . غضروف برداشته شده برای اصلاح ظاهر بینی و متوازن کردن آن استفاده می شود.
درمان پولیپ بینی با جراحی
در اکثر موارد در جراحی بینی گوشتی ، علت ایجاد ظاهر گوشتی برای بینی افراد وجود پره های بینی است . که بخش بال مانند غضروف طرفی پایینی هستند و در این افراد این بخش از بینی در دو طرف بیش از حد توسعه پیدا کرده است. شکل فوق تصویر مربوط به ساختار بینی در هنگام نگاه کردن به آن از پایین را نشان می دهد.
در صورتی که یک بخش محکم از غضروف در زیر پره های بینی قرار گیرد . و پره های بینی به این پیوند بسته شوند، امکان باریک کردن سر بینی و اصلاح ظاهر آن برای بیمار وجود دارد. در نتیجه جراحی بینی گوشتی بیمار ظاهر صاف تر پیدا خواهد کرد. نتایج نهایی حاصل از این تکنیک ایجاد یک بینی دارای سر باریک تر و زیباتر برای بیمار است.
تکنیک های ترکیبی برای عمل جراحی رینوپلاستی بینی های گوشتی
برای بسیاری از بیماران، ترکیبی از روش های فوق برای جراحی بینی گوشتی استفاده می شود. برای مثال، در مواردی که غضروف طرفی پایینی برای تغییر شکل دادن . با تکنیک بخیه زدن انعطاف پذیر نباشد . می توان از تکنیک محافظه کارانه دستکاری غضروف برای دستیابی به نتایج مورد انتظار بیمار در عمل جراحی زیبایی بینی استفاده کرد. در سایر موارد، تغییر شکل سر بینی با بخیه می تواند با تکنیک پیوند غضروف سر بینی ترکیب شده . و به این ترتیب یک ظاهر مناسب برای سر بینی بیمار ایجاد شود.
در پایان لازم به ذکر است که مهمترین مرحله در عمل بینی گوشتی پیدا کردن جراح پلاستیک متخصص و آشنا با تکنیک های متعدد تغییر شکل سر بینی گوشتی می باشد. گر چه با تقبل هزینه جراحی بینی اکثر جراحان پلاستیک نتایج موفقی را در جراحی زیبایی بینی ارائه میدهند . اما گاهی اوقات دستیابی به آن نتایج دشوار است. در برخی موارد، متخصص جراحی زیبایی بینی، جراحی ثانویه بینی را برای بیماران انجام میدهند . و با این عمل جراحی، مشکلات خاص بعد از جراحی زیبایی بینی اولیه را اصلاح مینمایند.
در برخی موارد، نتایج جراحی بینی گوشتی اولیه ممکن است موجب از دست دادن مقدار قابل توجهی از غضروف و استخوان بینی بیمار شده باشد . و یا بر شکل بینی و عملکرد آن تأثیر گذاشته باشد.