جراحی بینی گوشتی موفق و بدون بازگشت

جراحی بینی گوشتی موفق و بدون بازگشت

جراحی بینی گوشتی بدون بازگشت

جراحی بینی گوشتی بدون بازگشت | جراحی بینی گوشتی می تواند نتیجه دلخواه و رضایت بخشی داشته باشد به شرط آنکه اصول جراحی این نوع بینی (با توجه به خصوصیاتی که دارد) صحیح انجام شود. به دلیل ضعف غضروف در این بینی ها، ساختار نگهدارنده و حمایتی بینی ضعیف است، بنابراین کوچک کردن و ضعیف کردن بیش از حد غضروف بینی گوشتی سبب افتادگی و پهن شدگی نوک بینی بعد از جراحی زیبایی بینی خواهد شد. یک جراح بینی متبحر و با تجربه به جای برداشتن و کوچک کردن غضروف این نوع بینی، آن را تقویت و اصلاح می کند.

از بینی های گوشتی نمی توان بینی فانتزی بسیار کوچک به دست آورد، همچنین قوس زیاد هم نمی توان به آنها داد. بینی گوشتی بعد از جراحی تورم طولانی تری نسبت به سایر بینی ها دارد، به همین دلیل لازم است مدت زمان بیشتری روی بینی چسب زده شود.

افرادی که دارای بینی گوشتی هستند برای دیدن نتیجه جراحی باید کمی صبورتر باشند، زیرا پوست کلفت روی بینی بسیاری از تغییرات ایجاد شده را می پوشاند، و همانطور که گفته شد، بینی گوشتی پس از جراحی به میزان بیشتری دچار تورم می‌شود، برای همین نتیجه ی نهایی جراحی زیبایی بینی گوشتی کمی دیرتر نمایان می شود.


مطالب پیشنهادی جراح بینی اصفهان دکتر مجید راستی :

جراح بینی اصفهان | جراحی ترمیمی بینی

مشخصات ظاهری بینی گوشتی

پوست این‌نوع بینی‌ بسیار چرب می‌باشد و دارای منافذ زیاد و جوش‌های زیر پوستی است. بر اثر تجمع چربی زیر پوست، پره‌های این نوع بینی ضخیم‌تر است. اگر از پایین به بینی‌ گوشتی نگاه کنیم، نوک بینی به صورت نیم‌دایره یا ذوزنقه‌ دیده می شود. در حالی که در بینی‌ استخوانی نوک و کناره‌های بینی از پایین حالت مثلثی دارد. در بسیاری از بینی‌های گوشتی عرض پایه‌ استخوانی آن، بیش از بینی‌های استخوانی است.

پیشنهاد مطالعه
علت خونریزی بینی بعد از جراحی بینی چیست ؟

در این نوع بینی به جای اینکه انتهای بینی و قسمت نوک آن پهن‌ترین بخش بینی باشد، معمولاً پهن‌ترین قسمت کمی بالاتر از نوکش می‌باشد. ویژگی های بینی گوشتی عبارتند از :

  1. پوست ضخیم
  2. نوک بینی پهن و افتاده
  3. پره های بزرگ و پهن
  4. غضروف ضعیف
  5. غدد چربی زیاد در زیر پوست

انواع بینی گوشتی

  •  بینی گوشتی با منافذ بزرگ و غدد چربی فراوان و فعال

این نوع بینی‌ پوستی با منافذ بزرگ به همراه غدد چربی زیرپوستی فعال دارد. جراح زیبایی بینی با ارائه‌ی رژیم غذایی مناسب و تجویز داروها این مشکل را تا اندازه ای کنترل می کند. افرادی که این نوع بینی گوشتی دارند، در صورت استفاده از داروهای مخصوص برای کنترل این مشکل پوستی، حتماً پیش از جراحی زیبایی بینی این موضوع را با جراح خود در میان بگذارند.

پیشنهاد مطالعه
پس از جراحی بینی مراقب دما باشید

زیرا استفاده‌ی هم‌زمان این داروها با جراحی بینی باعث می‌شود که در برش‌های ایجادشده گوشت اضافه به وجود بیاید. بهتر است که شش ماه قبل از جراحی بینی، استفاده‌ی این نوع داروها متوقف شود.

  •  بینی گوشتی با پوست بسیار ضخیم و غدد چربی کم‌کار

این نوع بینی دارای پوست قرمز، براق و ضخیم است. در این نوع از بینی‌های گوشتی، غدد چربی نسبت به نوع اول فعالیت کمتری دارد.

تکنیک‌های جراحی بینی گوشتی و نکات مهم آن

در جراحی با تکنیک های نوین، اولین کار جراح کم کردن ضخامت پوست بینی است. زیرا ضخامت پوست نوک بینی مشکلاتی را در جراحی بینی ایجاد می‌کند و میزان ظرافت ناشی از جراحی را کاهش می‌دهد. با توجه به حساس بودن بافت پوست این اقدام باید با تبحر صورت گیرد و تنها می‌توان برداشتن چربی زیر پوست را برای نوک بینی انجام داد.

البته این نوع پوست محاسن خود را نیز دارد. اگر غضروف یا استخوان بینی ایرادی داشته باشد، ضخامت پوست بینی تا حدی روی آن را می‌پوشاند، در حالیکه پوست بینی نازک ایرادهای کوچک را نیز نمایان می‌کند.

جراح بینی اصفهان | اگر این شرایط را ندارید، جراحی زیبایی بینی نکنید.

هدف از جراحی بینی گوشتی چیست؟

هدف از این جراحی کوچک کردن نوک بینی و بخشیدن ظرافت به آن است، آن هم به صورتی که به غضروف آسیب‌پذیر آن صدمه‌ای وارد نشود. جراح متبحر با تصحیح شکل استخوان و ” تقویت غضروف ضعیف بینی ” به آن فرم می‌دهد. نکته‌ای مهمی که در گذشته عدم توجه به آن باعث می‌شد تا بینی پس از جراحی شروع به گوشت آوردن و بازگشت به حالت اولیه کند.

پیشنهاد مطالعه
8 مراقبت لازم بعد از جراحی زیبایی بینی

زیرا در گذشته جراح برای کوچک کردن و فرم دادن به بینی گوشتی غضروف آن را تا حد امکان برمی‌ داشت. این کار باعث باز کردن فضا برای ایجاد چربی‌های جدید می‌شد. بنابراین فرم زیبای بینی پس از مدت کوتاهی از دست می‌رفت.

امروزه جراح با تجربه تا حد امکان مقدار کمتری از غضروف را برمی دارد و فقط در مواردی که غضروف فرم و قوس‌های بینی را نازیبا کرده باشد، دست به تقلیل غضروف می‌زند. در این حالت نیز در صورت نیاز، برای تقویت غضروف بینی از غضروف میانی بینی (سپتوم) و یا از غضروف گوش (برای تقویت غضروف نوک بینی) استفاده کرده و آن را به غضروف بینی پیوند می زند. زیرا اگر غضروف بینی گوشتی تضعیف شود، با توجه به سنگین بودن پوست آن احتمال افتادگی نوک بینی بعد از جراحی بسیار زیاد می‌شود.

آیا فرم بینی گوشتی بعد از جراحی زیبایی بینی برگشت‌ پذیر است؟

برگشت فرم بینی گوشتی به حالت اولیه قبل از جراحی زیبایی یک مشکل اساسی و نگرانی افراد در گذشته بوده است. اما امروزه با تکنیک های نوین جراحی زیبایی بینی گوشتی و تقویت غضروف بینی، دیگر هیچ جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد و جراحی زیبایی بینی گوشتی کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *