بروز مشکلات تنفسی پس از جراحی بینی

بروز مشکلات تنفسی پس از جراحی بینی

چرا بعد از عمل بینی نمیتوانم نفس بکشم ؟ | جراحی زیبایی بینی اصفهان

یکی از نگرانی های کسانی که قصد انجام جراحی بینی را دارند . امکان بروز مشکلات تنفس بعد از جراحی بینی می باشد. که اگر در هنگام عمل بینی اصولی از قبیل رفع پولیپ بینی و ضایعه ها، اصلاح صحیح توربین و شاخک ها و… توسط پزشک متخصص با دقت رعایت شود. با اطمینان می توان گقت که با هیچ گونه مشکل تنفسی بعد از جراحی بینی مواجه نخواهید شد.

همراه ما باشید با مطالب جذاب و خواندنی دکتر مجید راستی جراح بینی اصفهان و فوق تخصص جراحی پلاستیک اصفهان  :

جراح بینی اصفهان | جراحی زیبایی بینی اصفهان | درد بعد از عمل رینوپلاستی

بروز مشکلات تنفسی پس از جراحی بینی

خشکی و گرفتگی بینی بعد از جراحی، گاهی باعث بروز مشکلات تنفسی می شود. که این گرفتگی ها بسته به شرایطی موقتی یا طولانی میباشد . و عمدتا گرفتگی های زود گذر به دلیل تورم داخلی بعد از جراحی بینی است . و بخش زیادی از ورم داخلی و بیرونی بینی در طی هفته های اول تا حد زیادی کاهش می یابد. اما از بین رفتن ورم بطور کامل چند ماهی زمان میبرد، البته زخم های طبیعی که در بینی به واسطه عمل ایجاد شده نیز خود موجب مشکلات تنفسی میشود.

پیشنهاد مطالعه
نمونه جراحی بینی نیمه فانتزی توسط جراح بینی اصفهان

همان طور که گفتیم برخی از مشکلات تنفسی موقتی بوده و در نتیجه ورم و دیگر اثرات جانبی پس از جراحی بروز پیدا می کنند.

به این دلیل که شما بعد از جراحی نمیتوانید درون بینی خود را تمیز کنید ممکن است مخاط و مواد خارجی وارد شده به بینی همان جا باقی بمانند و راه تنفس را مسدود کنند. در این صورت می توانید از اسپری بینی ” SODIUM CHLORIDE” استفاده کنید.

بروز مشکلات تنفسی پس از جراحی بینی

ورم خارجی بینی و دیواره داخلی آن نیز میتواند مجرای تنفسی را به طور موقت تنگ کند و نفس کشیدن را کمی سخت و دشوار کند. البته شما می توانید با قرار دادن کمپرس یخ بر روی بینی، به کاهش تورم در آن ناحیه کمک کنید . که در نتیجه آن دشواری تنفس هم برطرف خواهد شد.

البته برخی از مشکلات تنفسی بعد از جراحی بینی ایجاد شده ممکن است . به مدت طولانی تری باقی بمانند یا حتی برای برطرف کردن آن ها لازم به انجام رینوپلاستی ترمیمی باشد. اگر مجرای تنفس تضعیف شود، یا استخوان بینی و دیواره جانبی بینی بیش از حد نرمال تنگ و باریک شده باشد . اختلالات تنفسی بروز پیدا خواهند کرد. هر تغییری که در مجرای تنفس درونی بینی و سوراخ های بینی ایجاد شود، در صورت اعمال نادرست آن، می تواند در پروسه نفس کشیدن تاثیرگذار باشد.

پیشنهاد مطالعه
بازگشت قوز بینی بعد از عمل رینوپلاستی

جراح بینی اصفهان | جراحی زیبایی بینی اصفهان | جراحی بینی با هدف درمان مشکلات تنفسی

مشکلات رایج تنفسی بعد از جراحی بینی

در بعضی موارد، بیمار بعد از جراحی بینی ، ممکن است اشکالاتی را در تنفس پس از جراحی بینی ، داشته باشد. البته در بیشتر موارد ، این مشکلات مدتی پس از عمل بینی برطرف می شوند و جای نگرانی نیست. مشکلات زیر سبب اختلال در تنفس پس از جراحی بینی می شود :

  • گرفتگی بینی

پس از جراحی ، تا مدتی بینی دچار ورم می شود . که این ورم علاوه بر ناحیه خارجی بینی ، در داخل بینی نیز روی می دهد. بروز ورم در داخل بینی سبب می شود ، که حجم فضای طبیعی که برای تنفس در بینی وجود دارد . کمتر شده و در نتیجه مجرای تنفس بینی محدود یا مسدود شود . البته جراحی بینی اگر توسط جراح با تجربه انجام شده باشد چنین حالتی حداکثر ظرف مدت ۱ماه برطرف می شود.

  • سوت و صدای کشیدن بینی

این عارضه به اندازه گرفتگی بینی، برای بیمار ترسناک نیست . ولی می تواند سبب بروز صدای سوت ، در هنگام دم و بازدم بیمار شود. کوچک شدن بیش از اندازه سوراخ های بینی در حین جراحی ، یکی از مهم ترین دلایل بروز این مشکل می باشد. زیرا هوا با عبور از مسیر تنفسی تنگ و باریک، می تواند صدایی سوت مانند ایجاد کند.

  • تنگی نفس

معمولا بروز تنگی نفس، در اکثر افرادی که عمل جراحی بینی را انجام داده اند . موقتی است و با گذشت ۲ یا ۳ هفته این مشکل برطرف می شود. وجود لخته های خون در بینی، ورم بافت ها در داخل بینی و التهاب ناحیه مخاطی بینی، از دلایل طبیعی بروز تنگی نفس در بیمار، می باشند. البته در مواردی که تنگی نفس، به دلیل جراحی غیر حرفه ای بینی ایجاد شده باشد . معمولا برای برطرف کردن آن ، نیاز به جراحی ترمیمی بینی می باشد.

پیشنهاد مطالعه
گام به گام جراحی زیبایی بینی موفق

با اینکه مشکلات تنفسی بعد از جراحی بینی و مجبور شدن به نفس کشیدن از طریق دهان بعد از عمل بینی میتواند بسیار سخت و آزار دهنده باشد، اما این امکان نیز وجود دارد که این اختلال نه به‌ دلیل عمل جراحی و ساختار جدید بینی بلکه بسته به دلایلی دیگری باشد که می‌تواند منجر به مشکل تنفسی شود مانند: آلرژی، عفونت سینوس، سرماخوردگی یا آنفولانزا، پولیپ بینی، التهاب و استفاده بیش از حد از اسپری بینی نیز میتواند در تنفس عادی شما اختلال ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *