مراحل جراحی بینی گوشتی را میدانید؟

مراحل جراحی بینی گوشتی را میدانید؟

جراحی بینی گوشتی

در گذشته در جراحی بینی، اعصاب غضروفی بیش از حد برداشته می شد.
نتیجه این عملیات، فضای خالی زیاد و ایجاد زخم بر روی پوست بود. معمولا بیماران تصور می کنند که حذف پوست مفید است
اما به نظر می رسد که حذف پوست، می تواند زخم های شدیدی به همراه داشته باشد،
بنابراین این نوع روش جراحی توصیه نمی شود.

در روش های جدید، تقویت غضروف به منظور تقویت نوک بینی، و به طور کلی حفظ بافت غضروف، انجام می شود.
ستون Cullomella قطعه ای از غضروف سپتال است که جراح آن را شکل داده و به این ترتیب، نوک بینی، حالت بهتری می گیرد.

جراح در عمل جراحی گوشتی بینی، بر روی بافت های سخت که دارای استخوان و غضروف بیشتری هستند
کار می کند. غدد گوشتی، غضروفی ضعیف و پوستی ضخیم دارند.
تقویت غضروف توسط مفصلی بر روی بینی انجام می شود و در نتیجه سپتوم بینی به راحتی شکل می گیرد.

لازم است جراحی ماهر را به منظور انجام جراحی بینی گوشتی خود انتخاب کنید.
بهترین جراحان کسانی هستند که می توانند غضروف ضعیف را تقویت کنند.
یکی از موارد مفید در جراحی بینی گوشتی، نتیجه مطلوب آن است که پس از گذشت شش ماه هیچ تغییر
عمده ای بر روی بینی رخ نخواهد داد و به همان شکل باقی خواهد ماند.

جراحی بینی گوشتی

ضخامت چرم در اطراف آن

در جراحی بینی گوشتی می توان یک توپ فوتبال را مثال زد، زمانی که توپ فوتبال می ترکد،
به دلیل ضخامت چرم در اطراف آن، تخلیه کامل آن مدتی طول می کشد. این همان چیزی است که در بینی گوشتی
اتفاق می افتد، زیرا پوست، ضخیم بوده و کاهش اندازه بینی مدت زمانی طول می کشد،
بنابراین بیماران باید حداقل یک سال صبر کنند تا نتیجه نهایی را به دست آورند، اما معمولا بعد از ۶ ماه نتیجه پایدار است و بازگشت نمی کند.

دکتر مجید راستی اردکانی فوق تخصص جراحی پلاستیک ، ترمیمی و سوختگی در خدمت شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =