گوشت اضافه یا کلوئید در جراحی بینی
اکثر بیمارانی که عمل جراحی بینی انجام داده اند بعد از عمل نگران به وجود آمدن گوشت اضافی یا کلوئید در بینی خود هستند. در این مواقع جراح بینی باید در زمان جراحی و ایجاد برش و بخیه زدن پره های بینی دقت بالایی داشته باشد تا از بروز گوشت اضافه بعد از جراحی بینی جلوگیری کند. در جراحی بینی ایجاد تغییرات در پره های بینی اهمیت بسیار زیادی دارد، زیرا پره های بینی از قسمت های حساس می باشد.
می توان گفت که عواملی چون : بالا بودن تجربه و دقت جراح بینی، روش های مورد استفاده در جراحی،نوع پوست و مراقبت های بعد از جراحی بینی در ایجاد گوشت اضافه بعد از جراحی بینی دخالت زیادی دارند. این گوشت اضافه یا کلوئید در بینی به صورت برجستگی در محل جراحی به وجود می آید .
در بیشتر افرادی که خواستار جراحی زیبایی بینی هستند این نگرانی وجود دارد که امکان تشکیل گوشت اضافه بعد از جراحی بینی در بینی آنها هست یا نه ؟ البته این نگرانی کاملا بی مورد می باشد و احتمال بروز این عارضه بسیار نادر می باشد.
در بیمارانی که بینی آنها کلوئید یا گوشت اضافه تولید می کند این عارضه موقعی ایجاد می شود که جراحی باز انجام شده و امکان رشد آن را فراهم می کند. در جراحی باز شکاف هایی در وسط بینی در ناحیه خارجی آن ایجاد می شود و مکانی مناسب برای ایجاد گوشت اضافه فراهم می کند. ولی در جراحی بسته شکاف در داخل بینی می باشد و احتمال تشکیل کلوئید نزدیک به صفر است.
باید به این دسته از بیماران بگوییم که در صورت وقوع کلوئید یا گوشت اضافه در بینی می تواند با جراحی بینی و استفاده از پمادهای مخصوص این عارضه را از بین برند .