جلوگیری از بروز کلوئید و گوشت اضافه بینی

جلوگیری از بروز کلوئید و گوشت اضافه بینی

درمان گوشت اضافه داخل بینی بعد از عمل

ایجاد گوشت اضافه بعد از عمل بینی یکی از نگرانی‌هایی است که برخی از افراد بعد از جراحی ممکن است با آن مواجه شوند، به گونه‌ای که حتی بیماران در جلسات مشاوره قبل از عمل نیز در مورد آن از پزشک خود سوال می‌پرسند.

این برجستگی‌ها که در اشکال مختلف و همراه با گوشت و یا پوست اضافه در داخل بینی ایجاد می‌شوند، می‌توانند به دلیل عدم ترمیم درست محل زخم‌ها رخ دهند. در واقع بهبود و ترمیم محل برش‌ها در عمل بینی زمانی رخ می‌دهد که بدن به تکثیر سلول‌ها در بخش آسیب دیده بپزدازد. حال اگر تکثیر سلول‌ها در محل زخم‌ها بیشتر از حد ممکن باشد می‌تواند باعث ایجاد گوشت و یا حتی پوست اضافه در آن ناحیه شود. به گوشت اضافه‌ای که بر اثر ترمیم نادرست جای زخم‌ها ایجاد می‌شود “کلوئید” نیز می‌گویند.

پیشنهاد مطالعه
جراحی بینی برای بینی های استخوانی

جراح بینی اصفهان | اهمیت ماساژ بینی بعد از عمل جراحی بینی

روش‌های درمان گوشت اضافه بعد از عمل بینی

در اینجا به معرفی چند روش کاربردی برای بهبود و ترمیم سریع‌تر گوشت اضافه ایجاد شده بر روی بینی بعد از جراحی پرداخته‌ایم، که می‌توانید بسته به شرایط خود یکی از این راهکارها را استفاده نمایید:

  • استفاده از پماد بعد از جراحی بینی

بعد از عمل بینی ممکن است در برخی از افراد، زخم‌هایی در اطراف پزه‌های بینی ایجاد شود که این نیز موجب بروز گوشت اضافه در اطراف و یا داخل بینی می‌گردد. برای جلوگیری از بروز این مشکل، بعد از گذشت تقریبا ۱۰ روز از جراحی بینی می‌توانید از پمادهای ترمیم کننده جای زخم که توسط پزشک جراح بینی تجویز می‌شود استفاده نمایید. چگونگی انجام ماساژ برای رسیدن به نتیجه مطلوب از پمادهای ترمیمی، بسیار حائز اهمیت است و حتما بایستی به مدت ۲ الی ۳ دقیقه آن را بر روی محل ماساژ قرار بدهید.

پیشنهاد مطالعه
انواع و روش‌های جراحی زیبایی بینی

جراح بینی اصفهان | تزریق کورتون بعد از عمل بینی

  • استفاده از آمپول کورتون

یکی دیگر از روش‌های موثر در درمان گوشت اضافه بعد از عمل بینی، تزریق مکرر آمپول‌های کورتون توسط پزشک جراح بینی است. اینکار باید در فواصل مشخصی بعد از جراحی بینی برای بیمار تزریق گردد.
این نوع از تزریق می‌تواند خارش و اندازه ناشی از این ضایعه را به مرور زمان کم کند تا مدتی بعد از آن به صورت کامل از بین برود.

  • استفاده از روش‌های درمانی با کمک لیزر

از بهترین روش‌ها برای کاهش حجم و یا قرمزی گوشت اضافه بعد از جراحی بینی، می‌توان به انجام لیزر اشاره کرد. معمولا با کمک لیزر درمانی تنها سه جلسه برای درمان کامل کلوئید کافی است، اما گاهی اوقات ممکن است بر اساس شرایط بیمار این تعداد جلسات افزایش و یا کاهش یابد.

  • جراحی برای از بین بردن گوشت اضافه

در صورتی که هیچ کدام از این روش‌ها برای از بین بردن ضایعه موجود در بینی بیمار موثر واقع نشود، در نهایت باید از جراحی ترمیمی بینی برای رفع آن کمک گرفت. برای اینکار پزشک پس از معاینه کامل بیمار و تشخیص انجام جراحی زمان مناسب برای این عمل را مشخص می‌کند و بیمار تحت انجام جراحی بینی قرار می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *