جراحی بینی برای دیابتی ها
جراحی بینی برای دیابتی ها ممکن است با محدودیتها و عوارضی همراه باشد. دیابت یک بیماری نسبتأ شایع است. که میتواند افراد را در هر گروه سنی درگیر کند.انجام جراحی توسط بهترین متخصص جراحی بینی می تواند خیال شما را نسبت به عوارض راحت کند. آیا افرادی که مبتلا به دیابت هستند. میتوانند عمل جراحی بینی انجام دهند؟ آیا عمل جراحی در افراد دیابتی با خطراتی همراه است؟
با توجه به اینکه جراحی بینی میتواند تأثیر بهسزایی در زیبایی صورت بگذارد. و اعتماد به نفس افراد را بالا ببرد، متقاضیان زیادی دارد که افراد دیابتی نیز بخشی از این متقاضیان هستند. اگر شما نیز خواستار ایجاد بهبود در ظاهر خود هستید. و با بیماری دیابت نیز درگیرید، مخاطب این نوشتار هستید. در این نوشتار سعی شده است که عوارض و محدودیتهای ایجادشده در پی این بیماری برای افرادی که قصد انجام عمل جراحی بینی را دارند، بررسی گردد. پس با ما همراه باشید
آیا جراحی بینی برای دیابتی ها با محدودیتهایی همراه است؟
در حالی که هر نوع عمل جراحی در افراد دیابتی خطر ابتلا به عوارض بیشتری را به همراه دارد. این به معنای نبود امکان جراحی بینی برای دیابتی ها نیست. فرد مبتلا به دیابت میتواند با همراهی و مشورت پزشک این عمل را انجام دهد.
خطرات جراحی بینی برای دیابتی ها
به طور کل، یکی از بزرگترین خطرات برای افراد مبتلا به دیابت که عمل جراحی در پیش رو دارند. این است که سطح قند خون بالای این افراد در توانایی بدن در بهبودی، اختلال ایجاد میکند. مطالعهای که در اکتبر سال ۲۰۱۳ در مجله “جراحی پلاستیک و بازسازی” (Plastic and Reconstructive Surgery) با مطالعه بر بیش از ۲۰۰ نفر منتشر شد. نشان داد که بیماران با قند خون بسیار زیاد، بعد از عمل جراحی، احتمالاً در روند بهبودی زخمهای جراحی خود با عوارضی مواجه میشوند. امکان دارد که داروی بیهوشی با قند خون بالا تداخل پیدا کند و تأثیرات نامطلوب و خطرناکی را به دنبال داشته باشد.
تأثیر جراحی بر روی سطح قند خون
وارد کردن استرس به بدن میتواند بر میزان قند خون تأثیر بگذارد. در دورههایی که بدن استرس زیادی را تجربه میکند. گلوکز بیشتری تولید میشود. جراحی بینی برای دیابتی ها یا هر جراحی دیگر، باعث ایجاد فشار روحی و جسمی در بدن می شود. که بر قند خون تأثیر میگذارد. در حالت عادی زمانی که منبع استرس از بین میرود، هورمونها به حالت عادی برمیگردند. و سطح قند خون به سطح طبیعی قبل از استرس بازمیگردد. هنگامی که بیمار مبتلا به دیابت است و در معرض منبع استرس قرار دارد -مانند یک عمل جراحی- شرایط آنطور که باید به حالت قبل از عمل باز نمیگردد. قند اضافی تولید شده جذب بدن نشده و در نتیجه سطح قند خون بالا میرود.
اقدامات لازم در روند جراحی بینی برای دیابتی ها
در حالی که کنترل میزان قند خون قبل از عمل جراحی در افراد دیابتی مهم است. لازم است که بیمار با رعایت دستورات پزشک معالج و جراح برای کنترل میزان قند خون در حین عمل تلاش کند. در حین عمل بینی، جراح، قند خون بیمار را چک میکند. و پزشک متخصص بیهوشی از موادی استفاده میکند. که در میزان قند خون اختلالی به وجود نیاورد.
فرآیندی که به عنوان کنترل سخت شناخته میشود. میتواند به کاهش احتمال افزایش قند خون در روند عمل کمک کند. کنترل دقیق یا سخت معمولاً روی بیماران مبتلا به دیابت نوع ۱ انجام می شود و اغلب شامل استفاده از انسولین برای مدیریت میزان قند خون است.
هدف بکارگیری فرآیند کنترل دقیق دیابت در جراحی بینی برای دیابتی ها، تحت کنترل گرفتن شرایط قبل از جراحی است که باعث میشود. پاسخ بدن به استرس کاهش یابد، در نتیجه احتمال نوسان سطح قند خون به طور زیاد از بین میرود. برای کاهش عوارض احتمالی در صورت نظر پزشک معالج امکان دارد فرد مدتی قبل از عمل با رژیم خاص غذایی تحت درمان قرار گیرد.
اگر مبتلا به دیابت هستید و به فکر جراحی زیبایی بینی، با توجه به محدودیتهای موجود لازم است. قبل از انجام عمل جراحی نه تنها با یک جراح پلاستیک متخصص، بلکه با پزشک معالج خود در مورد مراقبتهای قبل و بعد از عمل صحبت کنید. این هماهنگی باعث میشود شاهد بهترین نتیجه با کمترین عوارض باشید.
دکتر مجید راستی
جراح بینی اصفهان
مطالب پیشنهادی :
نحوه خوابیدن بعد از عمل بینی را یاد بگیرید !
اهمیت تغذیه مناسب بعداز عمل بینی
تاثیر نوشیدن الکل بر جراحی بینی
استفاده از یخ بعداز جراحی بینی
کامپوزیت دندان بعد از عمل بینی
درمان قوز بینی بعد از عمل بینی
اصلاح پره های بینی در جراحی بینی